Nový odbor manažmentu chémie spustený Obchodnými a prírodnými vedami Univerzity Susquehanna

Od jesene 2024 bude Susquehanna University ponúkať nový odbor v manažmente chémie. Tento program sa zameria na prienik vedy a podnikania a pripraví študentov na kariéru v oblasti manažmentu, administratívy, predaja a poradenstva v chemických a farmaceutických spoločnostiach. Cieľom je poskytnúť študentom všestranný súbor zručností, po ktorých je vysoký dopyt v rôznych odvetviach.

Študijný odbor manažment chémie v Susquehanne je jedinečný interdisciplinárny program, ktorý ponúkajú Škola prírodných a spoločenských vied a Obchodná škola Sigmunda Weisa. Študenti absolvujú celý rad kurzov z chémie, manažmentu, účtovníctva, ekonómie, marketingu, matematiky a fyziky. Tento komplexný učebný plán pomôže študentom rozvíjať hlboké pochopenie vedeckých princípov a organizačnej dynamiky.

Absolventi programu manažmentu chémie budú mať k dispozícii širokú škálu kariérnych možností. Môžu vykonávať úlohy vo výskume a vývoji, produktovom manažmente, poradenstve, podnikaní alebo dokonca ako sprostredkovatelia vedeckých informácií v oblastiach, ako sú vzťahy s verejnosťou, politické poradenstvo a lobing. Program je navrhnutý tak, aby pripravil študentov na efektívnu orientáciu vo vedeckých aj obchodných aspektoch zvoleného odboru.

Program manažmentu chémie na Univerzite v Susquehanne má za cieľ uspokojiť vyvíjajúce sa potreby priemyslu tým, že absolventov vybaví rôznorodým súborom zručností, ktoré v sebe spájajú vedeckú prísnosť a strategické obchodné poznatky. To im umožní uspieť na globálnom trhu, kde zamestnávatelia čoraz viac hľadajú kandidátov, ktorí dokážu preklenúť priepasť medzi vedou a podnikaním. Cieľom je podporiť inovácie a úspech v rôznych odvetviach prostredníctvom prípravy všestranných a všestranných absolventov.

Pridaj komentár